Hiburan

“Tak nampak dia biadab atau kurang ajar,” Erma Fatima Luah Pandangan Isu Carl Samsudin

Di kala netizen tidak putus-putus melahirkan rasa amarah terhadap seorang usahawan kerana disifatkan berkelakuan biadab terhadap seorang warga emas, pengarah Erma Fatima punya pandangan...

[VIDEO] “Air mata, kopiah dah tak boleh selamatkan kamu lagi dah,” Caprice Mahu Jawab Dakwaan Ebit Lew

Penyanyi rap Caprice hari ini telah memaklumkan terlalu banyak ugutan diterimanya apabila fitnah semakin berleluasa. “Saya tak boleh berdiam diri lagi dah. Terlalu banyak ugutan...

“Ada orang buat laporan polis,” Caprice Batal Buat IG Live Malam Ini

Sejak dari minggu lepas, kecoh di media sosial mengenai isu di antara penyanyi rap, Caprice yang ingin mendedahkan sesuatu mengenai kehadiran Ebit Lew bersama...

“Cap..cap.. Hancur future sebab kebodohan kau..” – Nabila Huda

Pelakon popular Nabila Huda memuatnaik beberapa ciapan dipercayai ditujukan kepada individu yang namanya ketika ini sedang hangat diperkatakan netizen di media sosial. Menurut Nabila Huda,...

[VIDEO] “Sayang…jangan tinggalkan saya,” Katil Hospital Penuh, Rebecca Panik Suami Sesak Nafas di Rumah

Angka jangkitan pandemik di negara kita semakin di tahap membimbangkan. Jumlah jangkitan harian telah mencecah 5 angka sejak dua hari ini. Malah pelbagai cerita yang...

Edit Gambar Sampai Tiang Dinding Bengkok, Peminat Offer Nak Bantu Uqasha Senrose

Pelakon popular Uqasha Senrose, 29, sekali lagi menarik perhatian netzen gara-gara membuat suntingan keterlaluan pada foto bersama tunangnya yang juga pelakon, Kamal Adli, 35. Menerusi...

Bingkisan Syahdu Penuh Rindu, Luahan Hati Allahyarham Benjy Ibrahim

Semalam, industri hiburan tanah air dikejutkan dengan pemergian Allahyarham Benjy yang dilaporkan meninggal dunia di sebuah hospital di Medan, Indonesia akibat penyakit asma. Pada 2017...

“Betina ni tuduh mak aku sihir dia..” Dituduh Kaki Sondol & Gold Digger, Fiza Halim Buat Laporan Polis Terhadap Bekas Adik Ipar

Gosip mengenai seorang pelakon kecoh di media sosial ketika ini apabila bekas adik iparnya telah berkongsi kisah rumahtangga pelakon berkenaan. Bekas adik ipar pelakon itu...
- Advertisement -

You might also likeRELATED
Recommended to you

“Allah bagi rasa nikmat jadi IBU tu minggu lepas,” Siti Elizad Keguguran

Selebriti popular, Siti Elizad mendedahkan dia hanay sempat merasai...

[VIDEO] Semalam KFC, Hari Ini Agong Hulur Sendiri McD Depan Istana

Jika semalam KDYMM Baginda Agong membelanja petugas media makanan dari restoran makanan segera KFC, hari ini baginda berkenan untuk membelanja mereka semua makanan dari restoran McDonald. Belanja makanan lagi kepada wartawan Kali ini, baginda sendiri telah mencemar duli memberikan makanan tersebut bersama pegawai-pegawai istana kepada petugas media di pintu masuk Istana negara. Hulur sendiri McD [...]