“Isteri bantai saya sampai 3 tulang patah” Lelaki Jumpa Ustaz Mahu Berpisah Dengan Isteri

Satu kisah sepasang suami isteri ini menjadi tular hasil perkongsian Tuan Anas Jamaluddin menerusi Facebook beliau. Semoga cerita ini menjadi pengajaran buat semua. Seorang lelaki hadir bersama kakaknya untuk mendapat khidmat nasihat. Dari...

[VIDEO] “Cikgu kejar sampai rumah weh” Budak Lari Dari Sekolah,Takut Kena Cucuk Dengan Nurse

Bila sebut pasal ‘cucuk’ orang dewasa pun akan gementar. Ye lah, nampak jarum pun dah ‘nervous’ tambahlah nak menahan sakit bila dicucuk.  Ingat lagi waktu kecil dahulu, pelbagai alasan yang diberi kerana tidak mahu dicucuk. Tular satu video di mana seorang kanak-kanak berusia lingkungan 7 tahun ‘lari sekolah’ gara-gara tidak mahu terima suntikan daripada pihak [...]

[FOTO] “Peh seram giler” Buat Boomerang Tak Sengaja Rakam Hantu Tak Berkepala

Sememangnya, tidak dinafikan bahawa kehidupan kita turut dikelilingi oleh pelbagai unsur-unsur mistik yang pastinya menyeramkan kebanyakan orang. Menerusi perkongsian seorang wanita yang berdepan dengan pengalaman mistik yang disedari melalui gambar yang telah ditangkap. Ada seorang hamba Allah yang tak di kenali mintak no erin untuk call berkaitan dgn bisnes , tengah kami dok sembang dia [...]

[FOTO] “Saya minta maaf bagi pihak suami, memang padan muka dia” Luahan Isteri Doktor...

Hati isteri mana yang tak terkilan apabila mendapati si suami mengkhianati kepercayaannya. Lebih-lebih lagi apabila perbuatan itu diheboh sehingga viral di media sosial. Menurut perkongsian terbaru Muslim Shah, isteri kepada doktor itu menafikan dia mengalami depresi sehingga suaminya bermain cinta dengan isteri orang lain. DIPENDEKKAN CERITA, sebelum korang baca screenshot ini: Doktor pernah claim dengan [...]

“Mana mamamu? Jawab si kecil, sedang tidur dia pakcik” Naik Turun Bukit Usung Jenazah...

NAIK bukit, turun bukit sambil mengusung keranda selama 10 minit sebelum sampai ke rumah arwah. Begitulah situasi getir yang perlu dilalui Yunizam Yusop, pemuda yang menyediakan perkhidmatan van jenazah percuma sejak tahun lalu bersama seorang lagi rakannya sebelum tiba di sebuah kediaman di Bukit Taman Mutiara dekat Sandakan, Sabah, petang Khamis. Namun sebelum menuju ke [...]

[VIDEO] Jumpa Jodoh Di Kelab Malam, Bakal Ibu & Ayah Pergi Kelas Belajar Mengaji...

Jangan cepat menilai orang dari luaran sahaja. Jika permulaan seseorang itu tidak begitu baik jangan kita sangka perakhirannya juga tidak baik. Malah siapa kita mahu menentukan semua itu. Jodoh, ajal dan pertemuan...

Ramai Tersilap Beli Ketam Yang Kurang Isi, Ini 8 Tips Cara Pilih Ketam Segar,...

Bila pergi ke pasar dan tengok ketam-ketam yang gemuk dan besar saiznya, memang geram. Ketam sangat sesuai dan sedap kalau masak kari, masak lemak, bercili, kam heong dan sebagainya. Kalau ketam yang baru...

Baling Barang Pada Pelanggan, Cashier Jelaskan Punca Sebenar

Satu video telah tular di laman sosial Facebook dan Twitter mengenai pertelingkahan antara seorang cashier satu kedai serbaneka dan seorang pelanggan kedai tersebut. Video itu telah mendapat pelbagai respon dari netizen dan...

Jual Ikan Masin Sara Isteri Terlantar Sakit, Wanita Ini Kongsi Kisah Sayu Pakcik Md...

Menyediakan rezeki untuk keluarga merupakan satu tanggungjawab yang diamanahkan kepada ketua keluarga. Tidak kira sesusah mana sekalipun, sebagai seorang suam, nafkah untuk isteri seharusnya diutamakan dan wajib ditunaikan. Buatlah apa kerja pun asalkan...

[VIDEO] Order Makan Delivery, Lelaki Ini Sebak Lihat Keadaan Fizikal Rider

Hidup zaman sekarang memerlukan pengorbanan dari segi amasa ataupun tenaga. Biasanya jika hidup di bandar besar seperti Kuala Lumpur, ramai yang melakukan dua kerja. Di antara kerja sambilan yang sering dilakukan adalah...
116,187FansLike
3,816FollowersFollow
693FollowersFollow