“Jarang keluar lepak, sebab takut bini”, Jawapan Win Lelaki Ini Hingga Dapat 13K Share

Kehidupan berumahtangga pasti ada pasang surutnya. Perkahwinan merupakan satu fasa yang mencabar emosi dan mental kedua-dua pasangan. Tidak dinafikan, bukan mudah untuk menyesuaikan diri pada peringkat awal perkahwinan dan pasangan mestilah bersedia...

[VIDEO] Sukar Berdiri & Tangan Kudung Namun Gigih Solat Dalam Keretapi Bergerak

Solat lima waktu adalah satu ibadah yang wajib dituntut dalam Islam. Oleh itu, setiap Muslim jika sudah mencapai umur baligh wajib ke atasnya mengerjakan solat. Namun begitu, tidak semua dari kita mengambil berat...

Sahabat Hingga Liang Lahad, Lelaki Dijemput Ilahi Ketika Kebumikan Jenazah Rakan

Ramai diantara kita mempunyai sahabat karib samada membesar bersama sejak dari kecil mahupun sahabat karib sewaktu dibangku sekolah atau di tempat kerja. Pastinya bila kehilangan sahabat karib buat selamanya sesuatu yang pasti...

[VIDEO] Penyanyi Wanita India Ini Dodoi Anak Dengan Zikir Hasbi Rabbi, Ini Sebabnya

Sudah menjadi kebiasaanya bagi ibu atau bapa yang mempunyai anak kecik atau bayi mendodoikan anak-anak dengan alunan zikir sebelum tidur. Pelbagai zikir dialunkan oleh ibu atau bapa ketika bayi masih kecil supaya...

[VIDEO] Comel Pakcik Penunggang Motosikal Merajuk Sebab Pekerja Salah Set Pam Minyak

Satu video telah dirakam di salah sebuah pam minyak apabila satu kejadian lucu antara penunggang motosikal dan pekerja stesen minyak. Kejadian itu merupakan satu salah faham dan kesilapan teknikal dari pihak pekerja...

“Isteri bantai saya sampai 3 tulang patah” Lelaki Jumpa Ustaz Mahu Berpisah Dengan Isteri

Satu kisah sepasang suami isteri ini menjadi tular hasil perkongsian Tuan Anas Jamaluddin menerusi Facebook beliau. Semoga cerita ini menjadi pengajaran buat semua. Seorang lelaki hadir bersama kakaknya untuk mendapat khidmat nasihat. Dari...

[VIDEO] “Cikgu kejar sampai rumah weh” Budak Lari Dari Sekolah,Takut Kena Cucuk Dengan Nurse

Bila sebut pasal ‘cucuk’ orang dewasa pun akan gementar. Ye lah, nampak jarum pun dah ‘nervous’ tambahlah nak menahan sakit bila dicucuk.  Ingat lagi waktu kecil dahulu, pelbagai alasan yang diberi kerana tidak mahu dicucuk. Tular satu video di mana seorang kanak-kanak berusia lingkungan 7 tahun ‘lari sekolah’ gara-gara tidak mahu terima suntikan daripada pihak [...]

[FOTO] “Peh seram giler” Buat Boomerang Tak Sengaja Rakam Hantu Tak Berkepala

Sememangnya, tidak dinafikan bahawa kehidupan kita turut dikelilingi oleh pelbagai unsur-unsur mistik yang pastinya menyeramkan kebanyakan orang. Menerusi perkongsian seorang wanita yang berdepan dengan pengalaman mistik yang disedari melalui gambar yang telah ditangkap. Ada seorang hamba Allah yang tak di kenali mintak no erin untuk call berkaitan dgn bisnes , tengah kami dok sembang dia [...]

[FOTO] “Saya minta maaf bagi pihak suami, memang padan muka dia” Luahan Isteri Doktor...

Hati isteri mana yang tak terkilan apabila mendapati si suami mengkhianati kepercayaannya. Lebih-lebih lagi apabila perbuatan itu diheboh sehingga viral di media sosial. Menurut perkongsian terbaru Muslim Shah, isteri kepada doktor itu menafikan dia mengalami depresi sehingga suaminya bermain cinta dengan isteri orang lain. DIPENDEKKAN CERITA, sebelum korang baca screenshot ini: Doktor pernah claim dengan [...]

“Mana mamamu? Jawab si kecil, sedang tidur dia pakcik” Naik Turun Bukit Usung Jenazah...

NAIK bukit, turun bukit sambil mengusung keranda selama 10 minit sebelum sampai ke rumah arwah. Begitulah situasi getir yang perlu dilalui Yunizam Yusop, pemuda yang menyediakan perkhidmatan van jenazah percuma sejak tahun lalu bersama seorang lagi rakannya sebelum tiba di sebuah kediaman di Bukit Taman Mutiara dekat Sandakan, Sabah, petang Khamis. Namun sebelum menuju ke [...]
129,604FansLike
3,816FollowersFollow
689FollowersFollow