[FOTO] “Saya minta maaf bagi pihak suami, memang padan muka dia” Luahan Isteri Doktor Viral

Hati isteri mana yang tak terkilan apabila mendapati si suami mengkhianati kepercayaannya. Lebih-lebih lagi apabila perbuatan itu diheboh sehingga viral di media sosial. Menurut perkongsian terbaru Muslim Shah, isteri kepada doktor itu menafikan dia mengalami depresi sehingga suaminya bermain cinta dengan isteri orang lain. DIPENDEKKAN CERITA, sebelum korang baca screenshot ini: Doktor pernah claim dengan [...]

Dua tiga hari ini kecoh dengan isu doktor yang teruk ‘ditibai’ oleh seorang lelaki yang mendakwa diduakan oleh isterinya bersama doktor tersebut.

Hari ini, satu lagi pendedahan perbualan whatsapp telah tular di facebook.

Hati isteri mana yang tak terkilan apabila mendapati si suami mengkhianati kepercayaannya.

Menerusi perkongsian terbaru Muslim Shah, isteri kepada doktor itu menafikan dia tuduhan sakit jiiwa sehingga suaminya bermain cinta dengan isteri orang lain.

Di pendekan cerita, sebelum korang baca screenshot ini:

  1. Doktor pernah claim dengan uncle, wife dia sakit mentaal sebab itu cuba nasib dengan nurse itu.
  2. Doktor sampai cakap bini tak jaga anak diorang dna tak nak bersama ehem-ehem.
  3. Nurse itu pula punyalah jahat sampai sanggup call doktor itu semasa doktor itu ada dengan isterinya.
  4. Nak tambah jahat lagi, nurse itu sanggup buat-buat tertinggal barang dalam kereta doktor. Kalau sekali okeylah, tetapi ini tertinggal berkali-kali.
  5. Tambah keji lagi, barang yang sengaja ditinggalkan itu adalah resit hotel yang ada nama nurse itu.
  6. Nurse pernah minta pada Aiman nak pergi ke Johor untuk interview, rupa-rupanya kantoi kunci hotel yang sengaja ditinggalkan dalam kereta doktor.

Itulah kisah percintaan terlarang nurse dan doktor. Bukan uncle yang minta pada wife doktor okey, maybe Allah nak tunjuk semua kejahatan doktor dan nurse yang selalu beritahu semua orang kononnya parent Aiman tak suka dia.

Untuk makluman, isteri doktor itu juga adalah doktor. Banyak lagi video yang belum direlease ok.