Setiap orang pastinya pernah melalui pengalaman misteri yang sukar untuk dibuktikan dengan logik akal.

Menerusi satu perkongsian yang tular di Facebook, seorang wanita telah berdepan dengan pengalaman mistik yang hanya disedari melalui video boomeerang d Instagram miliknya.

Ada seorang hamba Allah yang tak di kenali mintak no erin untuk call berkaitan dgn bisnes , tengah kami dok sembang dia gtau erin “erin nak tanya hari tu erin ada buat boomerang yang pakai seluar jeans puteh & baju pink tu” erin ada event ape dekat mane?

Selamba aku dengan riang jawab “erin celebrate birthday kawan dekat sebuah hotel” kenapa kakak syg?Hamba Allah : Erin ada perasan sesuatu tak dekat boomerang tu?Erina : takde pulak kak , knp?Hamba Allah : erin kakak perasan org belakang erin tu takde kepala 

Erina : Hah? takde kepala , eh takde la mmg kawan ada tegur masa amek boomerang tu . Alaa ada org pulak belakang tu (kata membe) then erin selamba jawab “xpelaa”

Hamba Allah : Erin , nnt akak send dekat erin boomberang tu dah banyak kali akak perhati sebab tu akak ss simpan nak bg erin tgk. Cuba erin pulak perhatiBila bukak jea wasap dari dia ,

 OMG ! Aku sdiri mcm shock berdiri bulu roma. Nak kata effect boomerang , tak pernah pernah pulak terjadi mcm nie , hmmm kalau nak sedapkan hati lagi. Maybe kepala dia tengah main pusing pusing kot  (tp dlm hati perghhh rasa la jugak degupan jantung 120km tuu)

Lokasi hotel : Perlu di rahsiakan

"If you cannot do great things, do small things in a great way." Napoleon Hill.