[VIDEO] Gadis Sebak Tak Dapat Tahan Air Mata, Bapa Hadiahkan Gelang Dalam Kotak Mask

Kasih ibu membawa ke syurga, kasih ayah kekal selamanya. Walaupun semakin meningkat dewasa kasih ibu bapa tiada tandingannya kepada anak-anak.

Tiada semua dari kita datang dari keluarga yang senang. Namun begitu, ibu bapa sebolehnya berusaha menyediakan kelengkapan terbaik buat anak-anak mereka membesar.

Hadiah istimewa sempena hari lahir

Apatah lagi setiap kali menjelang tarikh istimewa seperti tarikh lahir anak-anak, pastinya setiap ibu bapa mahu membahagiakan anak mereka menjelang tarikh istimewa itu.

Jika mampu pasti mereka akan menuruti kemahuan si anak asalkan apa yang diinginkan sesuai buat usia anak-anak ketika itu.

Begitulah juga dengan kisah seorang gadis ini apabila menyambut hari kelahirannya dengan linangan air mata apabila menerima kejutan dari ibu bapanya.

Kegigihan si ayah balut hadiah pukul 1 pagi

Menerusi video yang dikongsikan oleh gadis yang dikenali sebagai ArifahRahim ini , video tersebut telah tular di aplikasi TikTok.

Video tersebut memaparkan gelagat ayah gigih membalut hadiah buat anak yang tersayang.

Ayah letak hadiah dalam kotak pelitup muka

Apa yang lebih mengujakan apabila bapanya sengaja membalut hadiah tersebut dengan beberapa lapisan. Siap letak dalam kotak pelitup muka lagi.

Dalam video berkenaan, kelihatan si ayah tetap berada setia berada disisi anaknya ketika hadiah pemberiannya dibuka.

Si anak teruja apabila nampak seutas gelang emas

Pastinya si ayah menanti reaksi dari anak kesayangannya itu kerana telah berusaha memenuhi permintaan anak gadisnya pada hari ulangtahunnya.

Alangkah terujanya gadis ini apabila mendapati seutas gelang emas terletak di dalam kotak yang terakhir.

Akhirnya gugur air mata gembira 

Tanpa disangka gadis tersebut sebak sehingga tidak dapat menahan air matanya dengan hadiah istimewa yang diterima.

Ayahnya yang setia berada disisi turut sebak dan memeluk anak gadisnya yang sedang menangis.

@repmel0020/3; Sorry for the muka bangun tido and this is part 1 ##fyp ##family ##birthday ##emotional ##sad♬ original sound – ʚĭɞ ༉‧₊˚ – エリン

Dia hanya datang dari keluarga biasa

Menurut gadis ini, dia datang dari keluarga biasa sahaja dan pernah terlepas cakap dengan ibunya teringin untuk memakai emas.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terhibur di awal video berkenaan dan sebak apabila gadis ini tidak dapat menahan air matanya.

@repmel00Reply to @aireenysa ni part 2 gais jangan expect anything tau just nak share je##fyp ##family ##birthday ##sad♬ original sound – arifahrahim

Mereka turut mendoakan agar gadis ini menjadi anak yang baik dan dapat membalas jasa kedua ibu bapanya kelak.