[VIDEO] “Moga amalan ini sampai kat arwah abah” Aliff Syukri Tunai Zakat RM1.2Juta, Penerima Sebak

Semua umat Islam pastinya tidak mahu terlepas melakukan amal ibadat pada bulan Ramadhan yang mulia ini.

Tidak ketinggalan, usahawan popular Datuk Aliff Syukri juga menjadikan bulan ini sebagai waktu sesuai untuknya meningkatkan amalannya.

Menerusi satu perkongsian terbaru di laman Instagram miliknya, Alif Syukri telah mengeluarkan zakat sebanyak RM1.2 Juta untuk tahun ini.

Alhamdulilah sy telah selesaikan tanggungjawab wajib kepada mereka yang memerlukan.. Setiap hasil keuntungan yg diperoleh dprd perniagaan @as.legacymalaysia

saya sedar hasil ini juga hak milik mereka yg memerlukan.. Perniagaan yg dibina ini bukan semata-mata utk mengumpul kesenangan milik sy seorang..

Sy telah miliki segalanya dan sebahagian drpd harta kesenangan ini akan sy berikan kpd mereka yg memerlukan..

Terima kasih kpd semua yg sentiasa menyokong @as.legacymalaysia sehingga saya mampu mengeluarkan Zakat sebanyak 1.2 Juta pada tahun ini.. Alhamdulilah di atas rezeki Nya.. .

Rata-rata netizen memuji apa yang dilakukan oleh Alif dan mendoakan supaya dirinya sentiasa dimurahkan rezeki.

doakan mereka yg kurang berkemampuan ini juga gembira di bulan mulia ini.. dan sesiapa yg mendoakan kebaikan saya.. saya juga turut mendoakan kalian

Setiap hasil keuntungan yg diperoleh dprd perniagaan @as.legacymalaysia saya sedar hasil ini juga hak milik mereka yg memerlukan..

Perniagaan yg dibina ini bukan semata-mata utk mengumpul kesenangan milik sy seorang.. Sy telah miliki segalanya dan sebahagian drpd harta kesenangan ini akan sy berikan kpd mereka yg memerlukan..

Terima kasih kpd semua yg sentiasa menyokong jenama @as.legacymalaysia … 

 

View this post on Instagram

 

doakan mereka yg kurang berkemampuan ini juga gembira di bulan mulia ini.. dan sesiapa yg mendoakan kebaikan saya.. saya juga turut mendoakan kalian🙏🏻🙏🏻 . . . Setiap hasil keuntungan yg diperoleh dprd perniagaan @as.legacymalaysia saya sedar hasil ini juga hak milik mereka yg memerlukan.. Perniagaan yg dibina ini bukan semata-mata utk mengumpul kesenangan milik sy seorang.. Sy telah miliki segalanya dan sebahagian drpd harta kesenangan ini akan sy berikan kpd mereka yg memerlukan.. Terima kasih kpd semua yg sentiasa menyokong jenama @as.legacymalaysia … boleh saya tau??? siapa pengguna atau mop saya??? sila komen d bawah..sokongan anda saya peruntukkan pada mereka yg kurang berkemampuan😘 ada yg perlukan bantuan saya lagi..kalau ada komen d bawah nanti sy akan berjumpa anda.. . . . baju sy dari @as.legacymalaysia

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on