Connect with us

Semasa

[VIDEO] “Family ni yg pkul doktor haritu kan?” Video ‘Bergusti’ Di Tengah Jalan Tular

Sejak semalam, telah tular dimedia sosial satu video menunjukkan pergaduhan yang berlaku di tengah jalan sehingga mengakibatkan kesesakkan jalan raya. Pergaduhan antara beberapa orang lelaki dan seorang wanita itu turut melibatkan sentuhan fizikal apabila wanita dalam video itu memukul seorang lelaki dan dibalas oleh individu tersebut. Menerusi video yang dimuat naik oleh seorang pengguna Twitter […]

Semalam telah tular di Twitter satu video menunjukkan pergaduuhan yang berlaku di tengah jalan sehingga mengakibatkan kesesakkan jalan raya.

Beberapa orang lelaki dan seorang wanita dilihat telah bertegang urat sebelum perempuan tersebut menaikkan tangan.

Bengang dengan kelakuan perempuan tersebut, lelaki berbaju gelap melepaskan sepakan ke perutnya dan bermulalah pergaduhann diantara kedua belah pihak.

Menerusi video yang dimuat naik oleh seorang pengguna Twitter dikenali sebgai @ikmalzaid, netizen di media sosial berjaya mengenalpasti individu-individu tersebut dan antara mereka adalah orang yang sama viral sebelum ini yang memukuul seorang doktor di klinik.

Walaubagaimanapun, lelaki yang telah terlibat dalam isu tersebut sudah memberikan kenyataan di Twitter berkenaan punca pertelingkahan tersebut berlaku.


Masalah yang berlaku antara mereka dikatakan sudah diselesaikan malam tadi apabila mereka bertemu mata saling bermaafan dan menyesali kesalahan masing-masing.

“Alhamdulilah kami selesaikan cara baik. Saya mohon maaf atas kesilapan dan kekurangan saya. En Muslim Shah sekeluarga pun dah mohon maaf.

Moga hubungan kami kekal baik dan saling membantu. Terima kasih semua yang memudahkan urusan kami.”

Advertisement
2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: [VIDEO] Tular satu keluarga memkul doktor kerana tidak puas hati di jalan raya – Vanilla Daily

  2. Pingback: Jarang Jarang Terjadi,Satu Kluarga Blas4h D0ktor Kerana Tak Puas Hati Di Jalan Raya Kerana Hal Ini – Berita Steady Media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2022 YOY.MY Part of YOY Group Sdn.Bhd. (1462891-P)