Lihat Khidmat Kereta Sewa Murah di Ampang dan KL

Ada banyak pilihan sebenarnya untuk mendapatkan khidmat kereta sewa di sekitar Ampang dan KL. anda boleh pilih dari harga serendah RM50 sehari hinggalah RM500 sehari, Semuanya terpulang kepada keperluan dan kemampuan anda.

Tapi jika anda sedang mencari kereta sewa murah di Ampang dan sekitar Kuala Lumpur, anda boleh teruskan dengan membaca senarai khidmat kereta sewa murah Ampang dan KL ini.

1. Kereta Sewa Ampang

Kereta Sewa Ampang menyediakan khidmat kereta sewa murah berdekatan dengan Ampang Point. Ia menawarkan kereta sewa dari pelbagai jenama seperti Perodua Viva, Alza, Axia, Myvi, Proton Preve, Toyota Vios dan Honda City.

Anda boleh hubungi Kereta Sewa Ampang melalui Whatsapp/Call 0182947591

2. Kereta Sewa KL & Selangor | ikeretasewa.com

ikeretasewa.com menawarkan kereta sewa murah di Ampang Jaya dari pelbagai jenama seperti Perodua Axia, Myvi, Proton Preve, Toyota Vios dan Honda City. Kelebihan sewa di ikeretasewa.com, harga untuk sewa jangka masa panjang adalah sangat murah.

Harga bagi setiap kereta adalah seperti berikut:

Axia : RM120 sehari
Myvi: RM130 sehari
Preve: RM160 sehari
Vios/City: RM250 sehari

Jika anda berminat untuk menyewa kereta auto boleh hubungi ikeretasewa.com seperti yang dinyatakan di bawah:

No Tel: 017-2053629
Facebook: Kereta Sewa KL & Selangor
Website: ikeretasewa.com

3. Daddy’s Car Rental

Daddy’s Car Rental menyediakan pelbagai kenderaan untuk disewa dengan harga yang paling murah dan syarikat sewa kereta yang dipercayai, Daddy’s Car Rental menyediakan semua model terbaru dan kenderaan baru untuk sebarang tujuan sewa jangka pendek dan panjang.


Antara kereta yang sedia untuk disewakan adalah :

– Honda City Facelift
– Honda City 
– Honda BRV
– Perodua Myvi

Daddy’s Car Rental akan menyediakan dan menghantar ke tempat anda apabila diminta di kawasan Lembah Klang. Anda boleh hubungi Daddy’s Caar Rental dengan menghantar e-mel kepada [email protected] atau Whatsapp/Call +60189775655.