Sebelum ini, pasangan Ayu Raudhah dan Zaquan Adha baru saja selamat menyambut kelahiran zuriat yang ke empat.

Khabar gembira tersebut dikongsi sendiri oleh Zaquan dalam laman sosial Instagram miliknya.

“Isteri saya telah selamat melahirkan bayi lelaki pada jam 10.46 pagi tadi. Isteri serta anak, selamat dan sihat,” tulis Zaquan.


Ayu meluahkan rasa syukur dan sangat gembira dengan kehadiran anak lelakinya itu.


“Allah Hu Akbar !! Syukur ayu telah selamat melahirkan anak ke 4.. it’s a Boy Alhamdulillah… setiap anak ada rezeki nya dan Pengalaman setiap anak lain2 apapun Alhamdulillah Di permudahkan urusan bersalin harini, rezeki sekejap je sakit dh bersalin xsempat Doctor sambut.. kali ni betul2 rasa turun tanda ,pecah ketuban , & contraction.. bukaan 3 cm -10 cm 1 jam lebih ja,maybe dah ank ke 4. Seblum ni baby girl mmg la senang, sblum tu 2boys dgn epidurals so xsempat nk rasa sakit. Suami kalau bole sumua ank dia nk suruh I ambik epidural dia x sanggup tgk ayu sakit. kali ni Allah bg rasa dan menikmati experiences besalin betul2 sama mcm org lain cuma cepat n sakit sekejap bersama org tersayang suami n mama bergilir gilir dkt labour room. Tq sayang sentiasa ada utk ada utk I @zaqone_08. Mama of course mak sanggup buat apa saja utk anak2 dia.. betul2 dak?! Kita belum tentu lg ada utk mak kita. Erm.. kami xpernah merancang pun pasal Anak sesungguhnya Rancangan & Kurniaan Allah yg terbaik ,sentiasa bersyukur.. semoga Anak2 ku menjadi anak2 yg soleh Dan solehah dan menjadi ladang pahala dan rezeki. Amin ya robb. Pelengkap keluarga Zaquan Ayu”


 

View this post on Instagram

 

Allah Hu Akbar !! Syukur ayu telah selamat melahirkan anak ke 4.. it’s a Boy Alhamdulillah… setiap anak ada rezeki nya dan Pengalaman setiap anak lain2 apapun Alhamdulillah Di permudahkan urusan bersalin harini, rezeki sekejap je sakit dh bersalin xsempat Doctor sambut.. kali ni betul2 rasa turun tanda ,pecah ketuban , & contraction.. bukaan 3 cm -10 cm 1 jam lebih ja,maybe dah ank ke 4. Seblum ni baby girl mmg la senang, sblum tu 2boys dgn epidurals so xsempat nk rasa sakit. 😋Suami kalau bole sumua ank dia nk suruh I ambik epidural dia x sanggup tgk ayu sakit. kali ni Allah bg rasa dan menikmati experiences besalin betul2 sama mcm org lain cuma cepat n sakit sekejap bersama org tersayang suami n mama bergilir gilir dkt labour room.😘😍 Tq sayang sentiasa ada utk ada utk I @zaqone_08. Mama of course mak sanggup buat apa saja utk anak2 dia.. betul2 dak?! Kita belum tentu lg ada utk mak kita. Erm.. kami xpernah merancang pun pasal Anak sesungguhnya Rancangan & Kurniaan Allah yg terbaik ,sentiasa bersyukur.. 🙏 semoga Anak2 ku menjadi anak2 yg soleh Dan solehah dan menjadi ladang pahala dan rezeki. Amin ya robb. Pelengkap keluarga Zaquan Ayu🥰

A post shared by Ayuraudhah_7 (@ayuraudhah_7) on

Terbaru, di dalam satu perkongsian di Instagram, seorang jurujual kereta memuatnaik gambar kereta mewah Vellfire bersama Zaquan Adha dengan kapsyen;

“Alhamdulillah Syukur … Berkat Rezeki Allah , Saya Dapat Berurusan Dengan @zaqone_08 Harimau Malaya 🇲🇾& Kedah Football Player … Deal Yang Sangat- Sangat Mudah , Deal Melalui Whatsapp & Call Sahaja , Kereta Tak Tengok Lansung Whatsapp Gambar Sahaja … Terima Kasih Abg Zakuan Adha Mempercayai Kerja Saya & Khidmat Saya Untuk Membeli Kereta Baru Beliau Untuk Dihadiahkan Kepada Isteri Beliau Melahirkan Anak Ke Empat Beliau … Taniah Saya Ucapkan Kepada Abg Zakuan Sekeluarga … “

Zaquan menghadiahkan sebuah kereta mewah Toyota Vellfire buat isteri kesayangannya tanda beliau menghargai pengorbanan yang telah dilakukan.


Rata-rata peminat memuji apa yang dilakukan oleh Zaquan Adha kerana menghargai isterinya.

Semoga Ayu Raudhah dan Zaquan sentiasa bahagia.

"If you cannot do great things, do small things in a great way." Napoleon Hill.