[VIDEO] “Life must go on, ada 2 anak nak tanggung” Isteri Shuk Sahar

Nama pelawak dan pengacara popular iaitu Shuk Sahar terus menjadi bualan hangat selepas dia didakwa berlaku curang dan tidak pulang ke rumah.

Perkara tersebut telah didedahkan sendiri oleh isterinya, Rossalennah Natassyiah Asshaferah menerusi laman Instagram miliknya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FOUNDER ROSSA SHOP (@rossa.sera)

Rossa akan meneruskan kehidupan bersama dua anaknya

Difahamkan, Shuk dikatakan tidak pulang ke rumah dan berada di rumah wanita yang didakwa sebagai kekasihnya sehingga menyebabkan isterinya bertindak sedemikian.

Terbaru, Rossa memuat naik satu posting bahawa dia akan meneruskan kehidupan bersama dua orang anaknya iaitu Nur Qurratu Ain dan Nur Assyifatu Aimy.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FOUNDER ROSSA SHOP (@rossa.sera)

Apa pun yang terjadi, hidup mesti diteruskan

Menerusi perkongsian di Instagram, Rossa memuat naik satu kapsyen di mana walau apa jua berlaku, kehidupan masih perlu diteruskan.

Ini kerana, dia perlu menanggung dua orang anak. Tambahnya lagi, dia seorang wanita yang kuat dan wanita yang kuat juga telah membesarkannya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FOUNDER ROSSA SHOP (@rossa.sera)

Saya ada dua orang anak nak kena tanggung

“No matter what happen, life must be go on sebab ada dua anak lagi sera nak kena tanggung. I am a strong women because a strong women raised me”.

Sementara di Instagram Storynya pula, Rossa dipercayai masih meneruskan kerja-kerja ‘paid reviewnya’.

Semoga diberi kekuatan mengharungi dugaan ini

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen turut tersentuh dengan kegigihan Rossa meneruskan kehidupan walaupun diuji dengan ujian berulang kali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FOUNDER ROSSA SHOP (@rossa.sera)

Netizen turut mennitipkan doa supaya Rossa terus diberikan kekuatan berdepan dengan dugaan itu dan mereka juga memberikan semangat supaya wanita ini terus kuat bersama kedua anaknya.

Rossa bertindak kerana suaminya tidak pulang

Terdahulu, Rossa telah bertindak ke rumah Farah selepas suaminya dikatakan tidak pulang. Namun dia dihalau walaupun dia yakin Shuk berada di dalam rumah tersebut memandangkan Farah tidak mengizinkan dirinya untuk memeriksa dalam rumah itu.

Shuk dan Rossalennah berkahwin pada 2015 dan dikurniakan dua cahaya mata perempuan, Nur Qurratu Ain, 4, dan Nur Assyifatu Aimi yang kini berumur setahun.