Pasangan suami isteri Johan dan Ozlynn sering berkongsi kehidupan harian mereka di laman sosial Instagram.

Walaupun kedua-dua mereka sibuk dengan jadual masing-masing namun mereka berdua sering meluangkan masa bersama anak-anak.

Ozlynn juga sering memuat naik gambar makanan yang dimasak sendiri olehnya dan seiring berkongsi kehidupannya yang lebih gemar ke pasar.

Menerusi satu perkongsiannya di laman sosial Instagram, beliau lebih gemar ke pasar untuk membelek sayur daripada masuk ke sephora untuk melihat barang makeup.

“Aku pulak jenis ko tak bawak masok sephora pon takpe, asalkan pergi pasar dengan grocery store aku ada rasa heaven”.

“Aritu sensorg aku saje masok sephora, rasa tak sampai seminit aku tengok orang penuh pastu aku macam nak pitam”.

“Tak tau apa yg aku carik, terus keluar dan balik. Bukan jiwa aku, tapi kalau pasar berejam pon takpe belek sayur segar yang warna warni dengan lauk yang fresh”.

“Sapa yang jenis macam aku jugak?Aku rasa dapur dan memasak itu adalah syurga dunia”.

 

View this post on Instagram

 

Bila bulan lepas beli brg dapur guna duit bini ko.. nahhhhh pembalasannya utk bulan nih… bil setinggi budak 5-6 tahun🤣🤣 lain kali jgn sesekali ko berani skip duit perbelanjaan dapur yek!! Mau tinggal spender jek nnt ko kuar kedai🤣🤣.. jgn permainkan kuasa mak2 yg selalu duk umah n dapur yek.. akibatnya mau 5 bulan ko nangis tepi bucu katil merintih2 mintak advance duit minyak motor kt bini.. 🤪aku lak jenis ko x bwk masok sephora pon xpe.. asalkan pasar dgn grocery store aku ada rasa heaven!!! Aritu sensorg aku saje masok sephora.. rasa x smp seminit aku tgk org penoh pastu aku mcm nak pitam.. xtau apa yg aku carik.. trus kuar n balik🙈.. bkn jiwa aku.. tp kalau pasar!!! Berejam pon xpe belek sayur segar yg warna warni dgn lauk yg fresh.. perghhhh.. sape jenis mcm aku?? Rasa dapur dan memasak tu adalah syurga dunia..? Seppp sikit… ✋🏻.. ❤️😘 #papaNangisKtBucuKatil #mamaGelakBesar #mamaMenangBesar @thejozheart @thejozheartsg

A post shared by Johan & Ozlynn (@jozlynnhanania) on

Semoga Ozlynn dan Johan sentiasa berbahagia bersama keluarga tercinta.

"If you cannot do great things, do small things in a great way." Napoleon Hill.