“Ini bukan pelancaran kedai mamak” – Natasha Hudson Bidas Netizen

Pelakon dan selebriti popular, Natasha Hudson mengaku enggan melayan kerenah dan kata-kata dar netizen mengenai gaun berwarna putih yang menampakkan sebahagian bahunya.

Natasha memakai gaun berkenaan ketika menjayakan sebuah majlis pelancaran produk yang menyaksikannya sebagai wajah dan ikon produk bersama aktor kacak, Keith Foo yang merupakan dutanya.

Pakaian berkenaan menerima banyak komen dalam media sosial sementelah Natasha sendiri telah memuat naik gambar berkenaan dalam akaun Instagramnya.

“Penata gaya telah dilakukan oleh pihak pengasas produk dan saya tiada masalah untuk menggenakan gaun tersebut kerana ia masih lagi berlapik dan bukan seperti apa yang difikirkan orang.

“Jangan tertipu dengan warna kain ini dan saya tiada masalah untuk menggayakannya kerana ia mengikut tema majlis.

“Ini bukan pelancaran kedai mamak, ini majlis pelancaran produk! Tambahan pula saya bukan selalu mengenakan gaun,” katanya.

Natasha berkata demikian ketika ditemui dalam majlis pelancaran produk tersebut yang dilakukan di Menara Kuala Lumpur petang tadi.

Dalam pada itu, kata Natasha warganet perlu matang dalam memberi komen atau melemparkan pandangan kerana ini berkaitan dengan kerjayanya.

“Saya pun malas nak dengar kata-kata orang sebab orang di luar tidak akan berhenti bercakap walau apa pun yang kita buat.

“Saya tak kisahlah. Lagipun bukan mereka yang menyuapkan makan,” katanya.

Sebelum ini, Natasha memberitahu dia kini tidak perlu lagi memakai niqab dan hanya akan memakainya jika perlu.

“Because the niqab is just… not needed.

“Everyone who makes a big fuss out of it should just… go through a journey of yourself and go figure.

“Will wear it when I find it compulsory,” tulis Natasha berserta tanda pagar #nonsenseattimes, #basicallyresettingmydeen, #mindyourownbusiness, #dontDMmeadviceandsuchplease dan #nottheendoftheworld.

Bagaimanapun, ruangan komen pada foto terbabit telah ditutup dan terkini, kapsyen itu telah dipadamkan dan hanya digantikan dengan emoji ‘love’.

Natasha telah melangsungkan perkahwinan dengan usahawan dari Kelantan, Noor Nashriq Sekarnor pada awal Disember 2018.

Sebelum itu pada Oktober lalu, Natasha mengakui telah bercerai dengan bekas suaminya, Carleed Khaza yang dinikahi pada April 2012.

Sepanjang perkahwinan, mereka dikurniakan dua cahaya mata perempuan, Naeema Kalila dan Faatimah.

Untuk rekod, Natasha pernah berkahwin dengan Mohd Faiz Mohd Raih pada 2006 dan Datuk Shahrin Zahari pada Julai 2007.