Pelakon popular, Puteri Aishah atau nama sebenarnya Puteri Aishah binti Sulaiman, telah dilaporkan positif COVID-19, selepas pulang daripada menjalani pengambaran di Scotland pada 15 Mac lalu.

Namun begitu, berita gembira dikongsikan Aishah hari ini di mana keputusan terbaru negatif selepas sebelas hari di dalam wad.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ms. Puteri Aishah (@puteriaishahofficial) on

“Allahu Akbar! Bila nurse Kak Zue cakap result Puteri NEGATIVE!! Puteri terus shaking satu badan rasa syukur happy sgt!

“Alhamdulillah Alhamdulillah Ya Allah, bersyukurnya! Lepas 11 hari dalam ward, di Hospital Sg Buloh, pagi tadi pukul 12 pagi Puteri buat second swab, dlm tghhari tadi nurse kata Puteri negative! U are free from covid!!

“Saya berjaya lawan covid! Alhamdulillah Syukur! Terima kasih semua sbb doakan Puteri dan terima kasih yg teramat sgt kepada semua nurse dan doctor yg jaga puteri, rawat puteri selama di sini. I appreciate it lot! THANK YOU!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ms. Puteri Aishah (@puteriaishahofficial) on

Terbaru, Aishah meluahkan rasa rindu dan mengucapkan terima kasih kepada kawan-kawannya di dalam wad.

“I miss them already. Thank you jadi kawan Puteri masa dlm ward kak Pakia, kak Grace & kak Shima

“Especially kak Pakia sbb selalu ada time Puteri down and sedih. Dia selalu pesan jangan lupa dia. I wont forget you! Puteri akan ingat kita selalu share makanan, family stories, suka duka & puteri ajar kak Pakia makeup  i will never forget that!

“Thank you to nurses and doctors jugak sbb baik dgn Puteri and kawan2 dlm ward. Dr Hannah selalu happy je bila dgr suara dia rasa mcm sihat terus.

“Nurse kak Zue pun sama, selalu comfort Puteri time Puteri sakit. Dr Omar selalu bagi info and siap tanya kan kat nurse i boleh pakai hairdryer ke tak

“Thank you guys  I’ll treasure this experience forever..  #wad6D”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ms. Puteri Aishah (@puteriaishahofficial) on

 

"If you cannot do great things, do small things in a great way." Napoleon Hill.