Connect with us

Selebriti

“10 tahun kerja baru sekarang merasa nak pakai kereta baru” Shakilla Khoriri Kongsi Foto Kereta Baru


Pelakon yang sedang meningkat naik, Shakilla Khoriri berkongsi foto kereta barunya dengan peminat.

Menerusi perkongsian di laman Instagram, Shakilla memuatnai foto kereta berwarna merah dan berkongsi bagaimana usahanya selama 10 tahun sebelum membeli kereta baru miliknya sendiri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SHAKILLA KHORIRI (@shakillakhoriri) on


“Seumur hidup tak pernah lah berkenan nak bergambar dekat kereta ni kecuali kebetulan.
Kereta orang apa lagi kereta sendiri. Entah ! Tak suka.


“Tapi ni saja share sikit lah. Aku ni 10 tahun kerja baru sekarang merasa nak pakai kereta baru , nama sendiri, bayar sendiri semua sendiri lah.


“Tapi kerja macam aku ni yang tak tentu gaji sat ada sat takde ni PAYAH nak lepas loan.
Penyudah beli kereta sambung bayar yang setiap kali banyak ragamnya banyak kosnya.

“Alhamdulillah walau macam mana pun bekas2 kereta aku dulu sebab dah banyak berjasa bawa aku kerja dengan family jalan2.

“Mungkin Allah bagi aku rezeki pinjaman sikit untuk rasa macam mana rasanya ada kereta sendiri.

“Loan payah tapi Allah mudahkan dengan temukan aku dengan @haririazmi_22 dan segalanya dipermudahkan.

“Hariri yang banyak update dan uruskan pasal loan sampai gedebuk keluar kereta.
Syukur.

“Well aku faham kalau loan tak lulus tu mesti ada salesman yang tak sungguh2 buat lagi2 orang macam aku.

“Sebelah matanya depa pandang tapi YES aku nak recomen lah for those yang nak beli kereta sila lah berurusan dengan @haririazmi_22 kau tak payah pening2 sebab dia SETTLE kan from A-Z , insyallah.

“Birthday present untuk diri sendiri. Syukur. Thank you for everything @haririazmi_22 Thank you Allah.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SHAKILLA KHORIRI (@shakillakhoriri) on

Rata-rata para peminat mengucapkan tahniah kepada Shakilla dan mendoakannya supaya terus maju.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2022 YOY Network. Part of YOY Group Sdn.Bhd. (1462891-P)