“Orang kata kurus baru cantik, bila gemok lagi orang kutuk. So, ada beza ke?”...

Walaupun ramai wanita yang mengidamkan bentuk badan yang kurus dan langsing, masih ada yang merasa selesa dengan badan yang 'chubby' ataupun berisi. Baca: Rahsia Lisa Surihani Kurus hanya dengan Intermittent Fasting Justeru itu...

Doktor Ini Kongsi 15 Ubat Yang Wajib Anda Simpan Di Rumah

Semua orang tahu betapa lamanya nak tunggu giliran di hospital kerajaan walaupun hanya untuk demam dan selsema kan? Kalau nak ke klinik swasta paling kurang pun anda kena sediakan duit lima puluh...

Makan 6 Kali Sehari, Berat Gadis Ini 110Kg Turun Kepada 66Kg!

Semua wanita mengimpikan berat badan yang ideal tetapi untuk menguruskan badan bukanlah satu proses yang mudah kerana ia memerlukan kesungguhan dan tekad daripada individu itu sendiri. Ramai yang tewas di tengah jalan...

Ini Cara Jaga Gigi Anak Yang Wajib Ibu Bapa Tahu.

Ibu bapa harus tahu bahawa kerosakan gigi boleh bermula sebaik sahaja gigi pertama anak anda tumbuh. Jadi ianya adalah sangat penting untuk mengurangkan kerosakan pada gigi anak anda dengan penjagaan gigi oleh...

[5 FOTO] Berat Turun 18.5KG Dalam Masa 6 Minggu, Tanpa Berlapar!

Biasanya bila kita baru nak mula untuk diet, kita selalu beranggapan berlapar adalah cara yang paling cepat untuk turunkan berat badan. Tetapi sebenarnya satu kajian mengatakan, berlapar bukanlah satu cara yang paling efektif...

“Memang Takkan Kurus Lah” Wanita Ini Kongsi 18 Mitos Diet Karut Ramai Orang Percaya...

Boleh dikatakan semua orang susah untuk berpuas hati dengan bentuk dan berat badan sendiri sehingga sanggup lakukan apa sahaja untuk mencapai 'body goal'. Pelbagai tips dan cara untuk menurunkan berat badan telah...

Wanita Ini Kongsi Rahsia Kulit Tangan Dan Kaki Cerah Hanya Dengan 2 Bahan Ini

Semua wanita pasti sangat mengutamakan kulit muka berbanding kulit di bahagian badan yang lain seperti tangan dan kaki. Maka tidak hairanlah kalau kulit muka lebih berseri dan cerah tetapi kulit tangan atau...

Hanya Guna 3 Bahan Skrub DIY, Gadis Ini Hilangkan Parut Jerawat, Jeragat Dan Sel...

Zaman sekarang ni ada macam-macam jenis produk untuk kecantikan muka yang ada dijual di kedai mahupun online. Boleh dikatakan semua founder mengaku bahawa produk mereka terbukti berkesan dapat memulihkan wajah. Jika anda mahukan...

Kurus Macam Anak Dara Amal ‘Intermittent Fasting’, Catriona Ross Kongsi Rahsia Resepi Diet Harian

Boleh dikatakan hampir setiap wanita pastinya mengimpikan berat badan yang ideal, tetapi untuk menurunkan berat badan bukanlah satu proses yang mudah kerana ia memerlukan kesungguhan dan tekad daripada individu itu sendiri. Malah,...

Berat Turun 10Kg Hanya Dalam 10 Hari, Ibu 3 Anak Ini Buktikan Mampu Cabar...

Dalam menjaga berat badan untuk sentiasa kekal dan ideal semua orang perempuan tahu bukanlah satu kerja yang mudah. Kita perlu sentiasa konsisten dan memerlukan disiplin yang tinggi dalam pengambilan makanan sehari-harian disamping...
53,978FansLike
3,816FollowersFollow
709FollowersFollow
error: Protected!